Painoyhtymä


Yritys
Painoyhtymä Oy
Laakapaino
I-U Paino
Laatu ja Ympäristö

Painoyhtymä Oy
                                              


Painoyhtymä Oy on vuonna 1940 perustettu kirjapaino. Vuonna 1966 yritys siirtyi Kosken suvun omistukseen, ja siitä lähtien olemme perheyrityksenä kehittäneet toimintaamme vastaamaan tämän päivän haasteita. Työllistämme tänä päivänä 50 graafisen alan ammattilaista. Organisaatiomme on kevyt ja joustava, ja pystymme vastaamaan työtilauksiin tehokkaasti ja luotettavasti loppuun asti.

Painoyhtymä Oy:n erikoisalue on perinteisesti ollut cold-set offsetrotaatiopainaminen. Vuonna 2003 yli sadan vuoden historian omaava loviisalainen arkkipaino, Östra Nylands Tryckeri Ab - Itä-Uudenmaan Paino Oy, sulautettiin Painoyhtymä Oy:hyn. Syksyllä 2005 yritys edelleen laajensi toimintaansa ostamalla porvoolaisen kirjapainon Laakapaino Oy:n liiketoiminnan. Tämän kaupan myötä palveluvalikoimaamme voitiin lisätä vielä heat-set  offsetrotaatiopainatus sekä lukuisat jälkikäsittelymahdollisuudet.  Nimet Östra Nylands Tryckeri - Itä-Uudenmaan Paino sekä Laakapaino toimivat Painoyhtymän aputoiminiminä.

Toiminta on nyt keskitetty Laakapainon tiloihin Porvooseen, ja tämän ansiosta pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisesti painatuspalveluita, aina mainospainotuotteista paksuihin luetteloihin, saman katon alta. Myös rahditukset hoituvat sujuvasti, niin asiakkaillemme kotimaahan kuin ympäri maailmaa.